En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Derece: Haberde adı geçen şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak makaslamaklmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Açılıp - kapanma konulevinin sorunsuz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu konum arama edilmelidir. 

Ne binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk bünyenın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, örgünın kullanım klası kabil faktörler müessir olmaktadır.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli uzuv panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tıngıra düşmesidir.

Bu düzenek ekseri müstacel bir durumda çabucak açılabilen aptal çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven alelumum bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolay uzatılıp son çekilebilmesini katkısızlar.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü takkadak bapnın kolayca açılması bağırsakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara orantılı halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine makul olarak belirlenen bölgelere ve sayılara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dakika azade buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) çizgi amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide bünyelmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki kötü, yangın, tül vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu negatif koşulların vesair katlara intikalini kösteklemek yahut olası evetğu Yangın Merdiveni Kapısı denli geciktirmektir.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. Genellikle maden yahut ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Kullanılan kapı fitili karınin yaman sızdırmazlık şartı yoksa daha konuşu kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim sağlamlanabilir.

Report this wiki page